keskiviikko 14. kesäkuuta 2023

Puutarhajyrsintää Viking 585 puutarhajyrsimellä. Tilaa mies ja puutarhajyrsin puutarhaasi Puutarhajyrsintää Viking 585 puutarhajyrsimellä. Tilaa talonmiespalvelu@gmail.com puutarhuri Tampereelta ja puutarhajyrsin puutarhaasi. Käteismaksuin edetään. Kotitalousvähennysoikeus, kuitti tilaussähköpostiisi. Jos nettinne ei toimi niin whatsup 044-3380291 normaalitekstiviestit huonompia, joten jos niin whatsup, jos sähköpostinne tökkii. Käyttäkää gmailia niin toimii.

  
Puutarhajyrsintätilaus vadelmapenkin pohjatyöt lapiolla Talonmiespalvelu@gmail com v2 49 s

Ohessa alla video3 / 12 videota, joista loput krampittomaan aikaan julkaisten:Puutarhajyrsintää Stihl / ex-Viking 585 puutarhajyrsimellä. Tilaa mies ja puutarhajyrsin puutarhaasi Puutarhajyrsintää Viking 585 puutarhajyrsimellä. 

Konekorvaus + öljyt + erikoisbensat tapauskohtaisesti hinnoitellen, kuten siirtymä- ja työkalukorvauksetkin.

Mies hinnoitellaan 55€ alkava tunti + muut jo yllämainitut asiat.


   

Tilaa talonmiespalvelu@gmail.com puutarhuri Tampereelta ja puutarhajyrsin puutarhaasi. Käteismaksuin edetään.

Kotitalousvähennysoikeus, kuitti tilaussähköpostiisi.Jos nettinne ei toimi niin whatsup 044-3380291 normaalitekstiviestit huonompia, joten jos niin whatsup, jos sähköpostinne tökkii. Käyttäkää gmailia niin toimii.
---------------- 
Video 1 ohjeita kuvaajalle ;) ohessa:Viking 585 puutarhajyrsin = Stihl 585 puutarhajyrsin pihojen puutarhojen muokkauksia Talonmiespalvelu@gmail.com puhelin 044-3380291 whatsup https://kasvimaiden-muokkaukset-tampere.blogspot.com/ + https://puutarhajyrsintaa-viking585-pirkanmaa.blogspot.com/ Stihl 585 Puutarhajyrsintätilaukset, Viking 585 Puutarhajyrsintätilaukset Tampere, Stihl 585 puutarhajyrsin kasvimaille, pihojen puutarhojen muokkauksia, Talonmiespalvelu@gmail.com puhelin 044-3380291 whatsup, lapiolla tarvittaessa esityöt, erilaisten kasvimaiden perustamiset Tampere, erilaisten kasvimaiden perustamiset Ylöjärvi, erilaisten kasvimaiden perustamiset Kangasala, erilaisten kasvimaiden perustamiset Kangasala, erilaisten kasvimaiden perustamiset Nokia, erilaisten kasvimaiden perustamiset Pirkkala, käteisellä edetään kohteissa. Kotitalousvähennysoikeus töistäni 

 --------------------------------------------------------------------------

https://puutarhajyrsintaa-viking585-pirkanmaa.blogspot.com/

-------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti